A problem using the website

Any suggestions regarding the website are most appreciated here...

Moderator: scarface

Post Reply
ROSS
Newbie
Posts: 7
Joined: Fri Dec 24, 2004 11:26 pm
Location: Wirral

Проблема с использованием веб-сайта

Post by ROSS » Sun Apr 03, 2005 7:43 pm

I wonder if you could help me with this problem I've been having.

When I go onto the peteprice website, there are two options. One is ENTER FORUM, and the other is ENTER SITE.

I am always able to ENTER FORUM, but when I click ENTER SITE, it doesn't work.

I never had this problem with my old computer, it's just since I got a new one. I'm on AOL 9.0 with Windows XP Home if this helps.


mandy
Veteran
Posts: 8011
Joined: Fri Dec 12, 2003 1:41 am
Location: With my principles

Post by mandy » Sun Apr 03, 2005 7:50 pm

Perhaps you dont have flashplayer installed.

OR maybe you have installed something that stops the popup window that Petes site loads in from opening :?

Beef
Veteran
Posts: 2393
Joined: Wed Nov 17, 2004 9:15 am
Location: What business is that of yours?
Contact:

Post by Beef » Mon Apr 18, 2005 1:16 am

download macromedia flash player and try again [url]www.macromedia.com[/url]

Stuart
Regular
Posts: 165
Joined: Sun Dec 26, 2004 11:41 pm
Location: Merseyside

ДИАГНОСТИКА

Post by Stuart » Tue May 24, 2005 1:30 am

In response to Ross' posting:
The above problem has now been solved. Thanks for your assistance with this matter. Also, if you haven't yet looked at Pete's website, it's fabulous.

bett
Veteran
Posts: 3255
Joined: Sat Jan 15, 2005 5:23 pm
Location: on hols, Spain, Benidorm! :D
Contact:

Post by bett » Sun May 29, 2005 12:16 am

It does that on my computer aswell. It lets me go on the forum but when I try to get on the site it doest work!! And I downloaded all the stuff for it!


bett
Veteran
Posts: 3255
Joined: Sat Jan 15, 2005 5:23 pm
Location: on hols, Spain, Benidorm! :D
Contact:

Post by bett » Sun May 29, 2005 10:42 pm

:lol: :?: :!:

Stuart
Regular
Posts: 165
Joined: Sun Dec 26, 2004 11:41 pm
Location: Merseyside

сайт

Post by Stuart » Mon May 30, 2005 9:26 pm

Sorry mate. No, I am not involved with the website. I just had a few problems using it, that's all. And, no, I am not related to Mick.

Stuart
Regular
Posts: 165
Joined: Sun Dec 26, 2004 11:41 pm
Location: Merseyside

Сайт

Post by Stuart » Mon May 30, 2005 9:31 pm

FAO BETT:

I don't know for certain but I might know why you cannot see the website:

I imagine you have opened the home page and clicked 'Enter Forum'. Once you have done this, take a look at the bar on the right hand side of your screen and move it down. You may find the website right at the bottom of your screen.

Try this and let me know what happens.

Stuart
Regular
Posts: 165
Joined: Sun Dec 26, 2004 11:41 pm
Location: Merseyside

сайт

Post by Stuart » Mon May 30, 2005 9:34 pm

OK, No problem Stevie. Glad you've sorted your problem now.

I hope Bett gets back to me to let me know if she managed to see the website after my advice.

bett
Veteran
Posts: 3255
Joined: Sat Jan 15, 2005 5:23 pm
Location: on hols, Spain, Benidorm! :D
Contact:

Post by bett » Tue May 31, 2005 1:40 pm

Thanx Stuart it kinda worked!!!!!!! :-D

Stuart
Regular
Posts: 165
Joined: Sun Dec 26, 2004 11:41 pm
Location: Merseyside

Технология. проблемы

Post by Stuart » Wed Jun 01, 2005 10:49 pm

Good, I hope that has helped you.

bett
Veteran
Posts: 3255
Joined: Sat Jan 15, 2005 5:23 pm
Location: on hols, Spain, Benidorm! :D
Contact:

Post by bett » Thu Jun 02, 2005 11:54 am

Yes it has thanx xxxxx

Post Reply